Mikaela Bäck

holidays
Eftersom att detta är en "reseblogg" måste jag ju passa på att boka in en del resor under året. Det är absolut så att det är enda anledningen till att jag gör det *host host*. Nej jag ölskar att resa och är det något jag völjer att lögga pengar på över allt annat så är det just resor, önskar bara att det fanns ett sätt att få mer ledigt och samma lön. Mina resor för året än sålänge ser ut såhär:
 
-nästa vecka väntar en mini-semester i Kirra (norra NSW) med Brettan. Vi båda kände att vi vill komma iväg en liten stund och bara chillaxa och ha det gött. Äta gott, njuta av solen och bada i både hav och pool. Boended bokade vi via Airbnb och ser skitnajs ut så jag längtar ihjäl mig. Hade 3dagar ledigt i rad från jobbet så då vart detta perfekt att boka in (Brett kan styra sina egna jobbveckor) och Kirra är bara drygt 1h bil från oss men känns som en riktig semesterdestination.
 
-I maj åker jag hem till Sverige i 2v!! OM jag längtar. Det var så underbart hemma sist vi åkte så jag var bara tvungen att boka en resa hem igen detta år. Denna gång har jag dock inga planer och inga måsten. Jag ska bara umgås med familj och vänner, ligga på soffan och mysa med hundarna och äta gott. Maj är en utav mina favoritmånader. Planen var först att komma hem i juli för kusinens bröllop men livet blir inte alltid som man planerar och detta är det kluriga och nackdelen med att bo så långt borta. Men jag vet att de kommer få en magisk dag oavsett och jag är med i tankarna.
 
-I augusti planerar vi hela gänget en skidresa till Queenstown, Nya Zeeland! Nu snackar vi mitt hus, Ri och Chaz, lillasyster och Ambers kompis (som vi alla känner). Vi hoppas bli ett gäng på 10pers men oavsett är vi 6 som garanterat åker och jag är så taggad att jag redan sökt ledigt från jobbet. Vi väntar bara på att de sista ska bestämma sig (kolla jobbscheman) och sen bokar vi. Jag har inte åkt skidor på år och Nzd ska ha grymma backar. Men helt ärligt är jag mest taggad på en kompisresa och bara umgås.
 
Jag kommer säkert hinna med en och annan miniresa här och där utöver detta också. Men ni ser ju vart min motivation till att jobba extrapass ligger nu haha. Spara pengar till allt detta kul!
 
 
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress