Mikaela Bäck

Reseplaner del 2
Nu är sista delen på denna resa bokad, nästan allt iallafall, vi håller fortfarande på och kollar upp lite boenden. Jag och Brett är totalt olika när det kommer till det här, jag avskyr att ha en oplanerad resa när man reser runt så här mycket. Att sitta och leta gratsi wifi och boka flyg och hotel i sista minut är inte min grej alls. Jag känner mig stressad och man missar massa bra ställen och hamnar i det flesta fall i någon håla. Men Brett ville absolut inte ha något förbokat (han ändra det sen till att boka någon dag innan). Jag köpte argumentet att vi inte vet om vi kommer gilla ställer och vill stanna längre eller om vi kommer hata det (typ Bryssel). Men jag känner att min magkänsla kan faktiskt säga det rätt bra. Och jag vet hur det slutar, med att jag sitter och planerar allt i sista minut. Ni vet när man känner att om inte jag organiserar detta så blir det inge bra? Det är min verklighet, tro mig jag har testat. Nej okej det är väl lite att ta i men jag behövde skriva av mig, så frustrerad. Jag behöve rinte ha allt planerat,a bsolut inte, men gärna veta att vi har boende och glyg. Så numera sköter jag planering av vart vi är när och Brett har som jobb att leta boende- perfekt!
 
Planen lyder alltså numera Milan till måndag och här ska vi se F1, Bretts höjdpunkt på resan. Sen ska vi till Venedig en snabb sväng, mestadels för det var enda staden som flög till Kroatien det datumet vi behövde. Detta följs som sagt upp med Split, Kroatien. Sist men inte minst Rom innan vi åker tillbaka till Sverige den 11e för ett par dagar med min familj och vänner innan det bär av till Australien igen.
 
 
Två bilder från Nice, saknar denna fina stad och landet!
Vår hemliga lilla "strand" som vi fann vid båtkajen. Lyckades gömma oss här från alla turister och det var perfekt badplats ocksåuaven om vattnet var lite kallt. 
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress