Mikaela Bäck

Realisation

Tänkte att jag ska prata lite om den här resan. Under de 5veckor i Europa som passerat har jag insett att det är här jag vill bo och jobba i framtiden, långsiktigt. Nu vill jag först tillbaka till Australien och njuta av livet där ett tag till men det är här i Europa som jag så småningom vill bygga min karriär. 

 
Den känslan kom till mig rätt fort efter att vi landa i Sverige och oavsett vart i Europa vi befunnit oss har jag känt mig "hemma" och till ro i själen. Vi vet när det är rätt, det gäller bara att lyssna på alla tecken, inte alltid det lättaste när huvud och hjärta inte säger samma sak. Ni som följt bloggen vet att jag hoppat mellan att flyga tillbaka till Eu och att ansöka om medborgarskap i Australien säkert 7 gånger under senaste 3 åren, men för första gången känns mitt beslut lätt och självklart. Ett tag till i Aus, sen tillbaka hit. Beslutet kommer nog kännas annorlunda då den dagen det är dags att åka kommer, kommer gråta som aldrig förr och förmodligen känna båda ångest över att lämna Gold Coast men också längtan till något nytt. Men jag får ta det då.
 
Att flytta till Australien är det bästa beslut jag tagit, jag är inte längre orolig över att flytta någonstans i världen utan vet att jag kan skapa mig ett "hemma" i vilket land som helst. Det är lite som att överallt är hemma, men ändå ingenstans. För mig handlar det bara om att lära mig lyssna på vart jag ska vara just nu.
 
 
bilderna är tagna i Kroatien på vär ötur
 
Marie Bergman

Vi kanske kan byta, jag drömmer om att flytta från Europa och du tillbaka :D

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress