Mikaela Bäck

Milan
Regn, sushi, shopping, F1 och vin. Lite så skulle jag sammanfatta vårt första dygn här i Milan. Det regnade här när bussen rullade in på kvällen och har fortsatt sen dess. Vi bokade boende via airbnb cirka 1-2km från själva centrum och lägenheten är mycket större än vi förväntade oss. Fortfarande mätta från vår gudomliga pastalunch i Lugano bestämde vi oss för att köpa med oss lätt middag från matbutiken.. och så lite vin på det såklart. Älskar att kunna välja mellan 3 gångar med vin i en vanlig matbutik klockan 21 en fredagskväll. 
 
Efter att ha sovit ut imorse trotsade vi regnet och tog oss ut på stan. Gav oss på ett tappert försök att shoppa men efter 15minuter insåg vi att det helt enkelt inte är vår grej. Dels är det för många människor och dels förstår jag inte mode alls längre, Mango och Zara etc sålde kläder som jag inte förstår hur de kan vara varken praktiska eller snygga. Dagens höjpunkt var när vi fann IGIBAN all you can eat sushi för cirka €12. Madre var det gott. Bästa sushin jag ätit men fanns även en hel del annat på menyn som ramen, pasta, kyckling etc. Självklart åt jah till jag var spyfärdig också, kan man göra det på något annat vis när det är buffé? 
 
Brett är lite söt ändå, inte helt van med kyla då han är uppvuxen i Gold Coast området. Ett, han säger alltid innan att han älskar kya, jag tror hans min förklarar verkligheten (och då hade vi ändå 18 grader idag. Två, när det blir svalare tänker han snabbt, blir han överlycklig och säger "nu kanske det kommer snö!!" Nej Brett, ledsen att krossa dina drömmar men det komme rinte snöa i September och dessutom är det 18grader och långt ifrån kallt.
 
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress