Mikaela Bäck

Jetlag
 
Jetlag är inte kul alltså. Jag lyckas hålla mig vaken bra på dagarna och vid 21-22 tiden är jag mer än redo att gå och lägga mig. Men sen vaknade jag klarvaken 4 på morgonen och fanns inte en chans att jag skulle somna om. Att vakna den tiden är hopplöst, finns liksom ingenting att göra. Resten av huset sover, det är kolsvart ute så har ingen lust att gå ut i kylan och springa, dessutom är matbutikerna stängda och jag har ingen mat hemma. Räddningen blev Netflix. Sen vaknade Brett rätt tidigt och vi promenerade ner till ett cafe för frukost.
 
Annars har dagen varit lugn, kollade bilracet med Riarne, Amber och Brett innan vi åkte upp till Bretts föräldrar och syster och droppade av lite presenter från Europa. Hans ena systerson fick en mjuk vikingahatt i sverigefärgor och med små bjällror på som han älska. Jag gav dom böcker, men tror att jag och Bretts pappa som gillar att läsa var mer entusiastiska än grabbarna. Böcker var (är) bland det bästa jag visste när jag var yngre, förstår mig inte på hur inte alla kan dela den passionen. Till den äldra fann jag på flygplatsen Ronja Rövardotter och Bröderna Lejonhjärta översatta till engelska, nostalgi!! Och sen hittade ag en bok om vikingar men mer designade för yngre åldrar till killen på 6 år. 
 
Fann denna bild jag lade upp på bloggen för exakt 3 år sedan idag. Hej inga ögonbryn
 
Och här har ni en bild på mig tagen för 2 minuter sedan haha. Skitnöjd me dmin kexchoklad och dötrött. Jetlag tar helt klart fram min inre skönhet hah
 
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress