Mikaela Bäck

Hiss och Diss om vår resa.
Kort och gott om vår resa i Europa. MIn absoluta favorit var att bara vara hemma och ta det lugnt i Sverige men sen var resandet skitkul det med.
 
Mitt favoritställe var egentligen två ställen, både Paris och Nice imponerade. Har hört innan att fransmän är jätteotrevliga men det var inte alls fallet, dessutom var byggnaderna, caféerna och restaurangerna mysiga. 
 
Ett land med potential är Kroatien. Jag gillade Split skarpt, Brett tyckte sådär om staden. Men jag tror vi hade alldeles för lite tid där. Skulle vilja resa runt mer i landet och ha Anna som min guide och visa mig de rätta platserna där det är mindre turistigt. Kommer defintitvt tillbaka i framtiden.
 
Bästa aktiviteten/ utflykten var vår pastakurs i Rom, rekommenderar definitivt att göra den. Väl värt pengarna.
 
Stad ni kan skippa är Bryssel. VI var bara där i 5h och det var 4h för länge. 
 
Resans miss var att inte planera vår roadtrip bättre. Tanken att yoloa det låter bra i förväg men verkligheten var mindre kul. Vi missade de coola glaciärerna, hamnade i små hålor med alldeles för prisiga hotell och satt varje dag och leta upp saker att se/ göra och vart vi skulle bo i sista minuten. Inte kul om ni frågar mig.
 
Mitt bästa tips är att om ni färdas med buss, boka morgonturerna. Annars kommer bussen garanterat vara försendad och ni kommer bli ännu mer försenade på grund av trafiken. 
 
Två bilder från våra sista dagar i Sverige.
 
 
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress