Mikaela Bäck

Umgås med vänner

Vaknade tidigt imorse igen, strax efter 6 var jag klarvaken men låg och drog mig en timma. Finns inget bättre än att rulla upp sig i täcket. Efter att ha pysslat lite i huset mötte jag upp Teagan och Riarne för frukost/ kaffe. Hör har ni min perfekta morgon, "sovmorgon" och sen spontanfika tillsammans. Tanken var en snabbträff då Teagan skulle jobba vidare och Ri hade ärenden men vi satt nog på det lilla caféet i nästan 2h och bara pratade om livet och allt som sker i vår vardag just nu. Stämningen i Bretts gamla hus var katastrofal men jag (vi) är så glad(a) att han bodde där för genom det huset har jag träffat fantastiska människor. Amber säger alltid samma sak, de fick ut något bra av det liksom.


På tal om fina vänner, gissa vad som händer i natt? Världens bästa Anna kommer från Sverige!! Känns helt sjukt att hon kommer nu, vi har pratat om detta i nästan ett år och ni vet "åh vore så kul om du kom", "jag funderar på att komma" och i 99% av fallen e det bara ord och blir inget av det, men hon kommer! Kan knappt fatta det. Har haft lyxen att första dela mitt liv här med Julia som kom och förgyllde mitt liv första året och nu Anna. Men även min syster och föräldrar emellanåt. Inget glädjer mig så mycket som att få dela mitt "andra" liv här med de som står mig närmast. (Irena din å Milos tur nästa år hint hint).


Bilder från Bathurst. Jag somna som vanligt under racet.. e helt hopplöst. Det e något med ljudet från bilar som gör mina ögonlock tunga som bly
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress