Mikaela Bäck

Hemma igen

Tillbaka på guldkusten, känns underbart att vara hemma igen. Brett och jag skippade att gå ut igårkväll utan bestämde oss för att lämna Bathurst tidigt på morgonen istället, mini-efterfesten i Chaz husbil räckte. Visade sig vara ett smart val att åka vid 3 på morgonen, tog oss hem på ca 11h och slapp all traffik till och från Sydney. De andra åkte från campingplatsen runt 9.30 lite bakis och sitter fortfarande i kö. Deras resa kommer nog ta emot 14-15h. Ej kul. 


Väl hemma spenderade jag och Brett 2.5h på telefon och försökte organisera internet, gas och elektrisitet. Det först nämnda orkar jag inte ens prata om nu, men det är alltså inte ordnat. Nån pelikan har dragit kopplingarna fel till telfonlinjen som vi måste ha här för att kunna koppla internet. Hur som. Tog ett långt bad efter det och tvättade bort all lort, bästa badet jag tagit i hela mitt liv. Känner mig som en ny människa. Harmonisk och renskrubbad. 


Vårt gäng till bathurst. Från vänster har vi Ri, jag, Brett, Ritchie (Ambers pappa), Isaac & Amber. Jag får jobba lite på att le in i kameran tror jag
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress