Mikaela Bäck

Årets utgång

Jag går ut cirka en gång om året och det är på slutfesten efter GC600. Varje år tänker jag, det kommer omöjligt kunna bli bättre än förra året men jo, jävlar vilken fest det blev igår. Anna tajmade sin resa hit bra hah. Alla faktorer som förgyller en utgång prickades igår. Grym musik med massa hits från 00-talet. Sen kompisgänget som är prio ett, bilmekanikerna, promotjejerna och sen jag, Brett, Anna och Amber gick alla ut tillsammans. De flesta kände jag sen innan men de som var nya lärde jag känna när vi gjorde oss i ordning och hade fördrinkar hos Teags. Blir 1000gånger bättre när det är ett kul gäng man känner och kan dansa loss med. Och sen stämningen, alla var fan på bra humör och taggade på livet. 


På detta lyckades Teagan få in oss gratis och i ett vip bås med vårt egna lilla dansgolv och bar. Slapp slåss i baren för drinkar och fick dom gratis. Tror vi var hemma i Teags hus runt 3 tiden och idag mådde vi som vi förtjänar. Hela gänget satt vi utslagna på soffan och åt mcflurry. Insåg varför jag aldrig går ut längre, kroppen pallar inte. Men det var så värt, roligaste kvällen på länge.


Jag, Teagan, Anna och Amber
Här ser ni mitt hår lite bättre fresten, lite mer åt guldslingat och det kommer fram mer och mer i solen. Anna fixade mina fina lockar.
Dessa tjejer blir det alltid kul med. Brett börjar vänja sig med tre tjejer i huset och är nu en självklar del på alla våra "girls nights"
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress