Mikaela Bäck

Date night med Syrran
(null)

Syrran var schysst och fixade till min header. Hur nice blev deninte? Jag är hopplös när de kommer till redigering

 
Igår kväll hade jag och lillasyster en dejtkväll tillsammans bara vi två. Självklart var vi tvugna att gå och se nya Jigsaw filmen som hade premiär på bio här idag. Vi har båda en liten hatkärlek till skräck men inga av våra vänner uppskattar det så vi får passa på när vi ses- därav både Spookers och skräckfilm denna vecka. Brett och Anna var medbjudna men de är inga fans av skräck och det valde att stanna hemma istället. Så jag och Emelie fick lite egentid, mysigt. Btw, filmen var grym och inte alls råskräck så rekommenderar till er alla som är lite tveksamma till att se den.
 
För er som inte vet vem Elvis/ Emelie är så är hon min lillasyster och bästavän och har vart hela livet. Numera studerar hon grafisk design i Auckland, Nya Zeeland och är så jävla grym på det hon gör! Blir så stolt i mitt systerhjärta när jag ser hennes arbete. Få saker gör mig gladare än att se när folk hittat sin passion i livet. Detta är bara hennes andra år inom området och företag hör redan av sig och vill att hon fixar design hit och dit. Damn girl. Jag är storasyster så jag får skryta lite här åt henne (hon är sen egen hårdaste kritiker och skulle neka allt), men mitt hjärta brister av glädje när jag ser henne lyckas och göra något hon brinner för. 
 
Vi är lika på vissa delar men också så otroligt olika. Syrran har alltid varit den tålmodiga och kreativa som kan sitta i timmar och rita eller måla, 100% pappas gener. Jag däremot fick mammas genuppsättning som är jaaa..inte lika tålmodig. I motsats till syrran som är mer praktisk och kreativ är jag mer akademisk i det syftet att jag tycker om att studera teoretiska inriktningar, diskutera (okej mer typ argumentera min poäng och varför alla andra har fel) och läsa. 

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress