Mikaela Bäck

Helgen
Jag, Brett, Amber och Aaron. Aaron har tagit hawaiiskjortan till en ny nivå.. dessutom med omaka hawaii-shorts.
 
 
Det har inte blivit så mycket skriviande senaste dagarna, min kamera är inne på lagning (en annan teknisk dag som tog all min energi) och kvalitén på mobilbilder blir ju sådär. Är inte så himla kul att skriva utan bilder heller. Men förhoppningsvis är den tillbaka snart. Men detta hr skett under helgen här i Australien
 
-I fredags körde vi middag på puben och sen lite drinkar och firade. Skitmysig kväll med mycket skratt. Dom bästa kvällarna är dom som man inte planerar så mycket utan det bara blir bra när man hänger med rätt människor. Sen kom surgumman i Brett's hus hem och dödade all stämning.. Min teori är att en del människor är bara bittra och måste hata och hacka ner på andra för att må bättre själva. 
 
-I söndags var det midsommar firande i Brisbane. De flesta ställde in sista minut, standard, med vi blev ändå ett rätt bra gäng. Blandat Australiensare, norrmän och Svenskar. Vi hade med oss picknick som betsod av typisk svensk mat (Brett hjälpte mig laga och kan nu en hel del husmanskost), vi dansade runt stången och så spelade kubb! Mitt hemgjorde kubb blev lite av en succé och uppskattades av vårt gäng samt andra svenskar och Aussies som var där och kom och spelade med oss.
 
-Blev en tripp till IKEA påvägen hem från Brisbane, har nu organiserat badrummet och mitt rum bättre, bilder kommer. Det bästa med att ha jobbat där e att jag kan varenda produkt känns det som. Går in, finner det jag är ute efter direkt och är ute igen inom 5 minuter.
 
-V8 Supercars gick av stapeln också, kollade racet live i lördags och sen efter midsommar på söndagskvällen, gillar det verkligen nu och har lärt mig förarna, äntligen!
 
 
 
 
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress