Mikaela Bäck

Netball
 
Lagom glad tjej som behövde tejpa alla naglarna, dom är inte ens långa? har liksom bara naturligt långa naglar som inte går att klippa kortare.. haha vilka problem jag har
 
spana in mina biceps;) spelade eye of the tiger i bilen på högsta volym för att peppa
Här har vi vurpan som Brett såklart lyckadeas både fota och filma tror jag..
Glad och trött tjej efter. Jag spelade Wing Attack, min uppgift var att blocka en av deras försvarsspelare, va fri när vi hade bollen och passa till de två i vårt lag som hade som uppgift att skjuta mål. 
 
Har ett par vänner som brukar spela netball (lite som en blandning av basket och handboll) en gång i veckan tillsammans som en hobby och kul grej. Dock var hade dom inte tillräckligt med personer denna veckan så Teagan ringde mig strax efter 17.00 i måndags och frågade om jag snälla kunde komma och spela med dom. Självklar sa jag, kan va kul att testa på att göra det också och bocka av det från min bucket list (har väl egentligen aldrig haft att spela netball på den dock). Enda problemet var att jag aldrig spelat det, endast sett en match och kunde inte reglerna för fem öre. Blev en snabb google sökning och jag snappade upp det mesta. När jag sen väl fick min position där förklarade tjejerna vart på planen jag kunde röra mig och vad mitt jobb var.
 
Mitt bollsinné är absolut noll, ni som känner mig vet. Min bollkarriär innebär endast det obligatoriska fotbollsspelandet på idrotten. Det absolut första jag gör, första passningen jag får, är att lite överabitiöst sträcka mig efter den så att jag ramlar. Jag är så van så blir inte ens generad längre..livet som Mikaela. Resten va matchen var jag dock rätt bra. Jag var snabb över planen och snabb på att passa bollen. Skitkul hade jag dessutom och vi vann så dubbelt upp på det!
 
Veckans planer
 
Vad tycker ni om min balla STOCKHOLM tröja? $12 på kmart, kap!
 
Maratonveckan är här! På söndag smäller det, 42km tortyr. Nejdå det ska nog gå bra. Annars har jag lite smått och gott planerat i veckan. Kommer bli mycker umgås med vänner men jag älskar det just nu. 
 
-Idag har jag gymmat med Brettan och sitter just nu med frulle och kollar på You Me Her, på netflix. Senare ikväll har jag amnesty möte.
 
-Imorgon ska jag först till stranden med Riarne som har ledigt från jobbet och sedan ska jag, Riarna och Amber ha en tjejkväll och göra stan osäker. Planen just nu lutar mot mat och drinkar på kasinot, fancy! Killarna har erbjudit oss att vara chaufförer och plocka upp oss sent på kvällen, eloge till dom. 
 
-På fredag ska jag träffa Ryan från jobbet och hänga med han. Brukar alltid bli en hel del bra konversationer om allt på våra hjärnor så ser fram emot det.
 
-Lördagen kommer spenderas med Demi och ett härligt gäng vänner. God mat, strand och drinkar väntar. Demi bodde i samma hus som Brett innan men hon flyttade upp till Cairns för cirka ett år sedan. Nu kommer hon iallafall ner till kusten på besök. 
 
-Sen har jag ju själva maratonet också på söndagen, wiho!
Hundstrand
 
 
Mina två favoritord kombinerat: DOG BEACH!!! Gratis är det detssutom att gå dit så det finns inget bättre. The Spit ligger cirka 20min från där jag bor och är fylld med både surfare och hundar, win-win.  Jag, Brett och Amber spenderade dagen där och blev överlyckliga varenda gång en hund kom över till oss... tills en beagle pissade på min väska, mindre kul. 
 
Denna vinter känns ovanligt varmt, kan liksom inte klaga när man kan ligga på stranden och sola? Mår en triljon gånger bättre nu och mitt humör är på topp. Stranden är som terapi för mig och det behövdes just nu. Det är en person i Brett's hus som drar ner allas humör och skapar drama och jag orkar inte med det, att beté sig som en 14åring när man är nästan 30 känns väldigt omoget. Jag bor inte ens där så egentligen borde det inte påverka mig, men kommentarer och beténde har varit riktigt mot mig när jag är där och jag är ju bra vän med de andra i huset så jag ser ju hur det påverkar dom också. Hela grejen är lång att förklara men kort och gott är en del människor bara psyko. Det värsta jag vet är dock att låta negativa människor ta min energi, så det är bara att andas djupa andetag, ladda energi när jag kan och typ bara ignorera det. Stranden gjorde susen idag iallafall.