Mikaela Bäck

Monday Chill
Happy Monday!
 
God morgon, hade en riktig pissnatt med rethosta, typiskt att jag sa halsen var bra igår. Men tur är att det blir en lugn pyssladag här hemma för mig denna måndag. Har lite pappersarbete kvar att fixa för visum innan vi åker på torsdag och så behöver jag ta en sväng förbi apoteket och införskaffa sovtabletter för flygresan och halstabletter. Har aldrig kört på sovtabletter innan men nu har jag flera vänner som tagit dom på planet och det har funkat kanon så jag ska ge det en chans för helt ärligt är jag lagom sugen på den första 16h flygresan. 
 
Ikväll ska jag möta upp ikea gänget för middag, det är några fler som lämnar kassa-teamet nämligen. Ser mest fram emot att se alla igen, har dock en känsla av att vi kommer bli ett rätt litet gäng.
Söndag
 
 
utsikten var klart bättre än maten
Vi hann med att spela lite basket/ boll också och få lite solsken
 
Godkväll på er, nästan dags för ny vecka och denna vecka lyfter planet. Vet att jag nämner det i varje inlägg men, ÄR SÅ TAGGAD!! Blev en hyffsad lugn dag idag, har haft halsont sen i förrgår men efter att fått i mig ca 6 liter vatten idag känns den återämtad. Puh, vill hålla mig frisk nu innan avfärd. Tog en sovmorgon imorse också och gick sen och åt frukost medn Brett i centrumet. På eftermiddagen var supercars på, vi skippade att åka till racet som gick cirka 1h därifrån vi bor, utan såg det hemifrån istället. Spara pengar till Europa och dessutom är den banan rätt trist om jag ska vara ärlig. Chaz vann iallafall, woop!! Så blev segermiddag med hela gänget på kvällen och ett par drinkar. 
Filmtips och IELTS
 
 
På tal om något helt annat så såg jag denna i förrgår på netflix. Ett ämne som jag kan alldeles för lite om och som enligt mig inte pratas om tillräckligt men också är svårt att tackla. Rekommenderar iallafall och scenerna är historier från folk som lidit av anorexia.
 
 
God kväll team, sitter helt utslagen i soffan just nu. Har vart intensiva dagar på senaste tiden så jag är faktiskt riktigt glad att jag inte har ett jobb just nu. Pappersarbetet för mina visum börjar ta sig och jag är nästan klar, älskar känslan av att ha det under kontroll. Idag var jag uppe med tuppen för att skriva IELTS (international English language testing system). Eftersom jag bokade lite i sista minut (6veckor innan, de fylls snabbt) behövde jag åka upp till Mt Gravatt för att hinna göra det innan vi åker till Europa. Jag skrev general training varianten och det var ärligt talat lättare än nationella på gymnasiet. 
 
Är nästan lite arg över att jag behöver betal $400 och skriva det. Om man läst en hel utbildning här och blivit godkänd så kännar jag att de engelskakunskaperna borde vara nog för ett 2 års jobbvisum? Dessutom kändes det väldigt oorganiserat där jag skrev, men nu är det gjort iallafall och jag kan släppa det.