Mikaela Bäck

Paris

Paris var fantastiskt! Så otroligt mycket bättre än vad jag förväntat mig. Gamla fina byggnader överallt med massor av historia. Brett älskade dom, tänk att de flesta är äldre än kolonaliserade Australien. När dessa byggdes var hans farfäder fortfarande i Europa. Vi gick överallt, totalt 23km under dagen vilket tog kol på fötterna men så värt. Helt klart bästa sättet att se mycket på och uppleva staden. 

 
Vi bestämde oss för att köa för att åka upp i Eiffeltornet. Efter att ha tagit trapporna till andra våningen var jag mer än redo att vända och gå ner igen. Jag har en höjdskräck som hette duga och förstår inte varför jag utsätter mig för alla dessa höga torn.  Efter en del om och men tog vi hissen till toppen men vi båda måste säga att nivå 2 är bättre och räcker.
 
Efter att ha spenderat säkert 3h vid Eiffel gick vi vidare till Arc de Triophe, Musee de Louvre och Notre Dame. Efter middag och solet gått ner promenerade vi tillbaka till Eiffeltornet för att se det glittra i mörkret. Vi köpte med oss macroner och satte oss i parken nedanför, svårtoppad kväll.
 
 
 
 
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress