Mikaela Bäck

Neuschwanstein

Lite snabbincheckning här på bloggen, är helt slut i hela kroppen. Idag har vi kört en himla massa, lite halvt av misstag. Vi bokade boende igårkväll i Zell am See och tänkte att de inte var så långt borta, ca 5h. Men med alla stopp och traffiken tog det tid och vi kom inte fram förrän nu vid 21tiden.

 
Vi har kört genom Schweiz, Österrike, Liechtenstein och Tyskland idag. Inte illa pinkat! Liechtenstein var inte mycket att se men kan nu bockas av på listan. Sendan körde vi mot Neuschwanstein, slottet på bilden. Helt magiskt vackert men uppförsbacken att gå dit var mindre kul. Bäst utsikt över hela slottet får ni från Marienbrücke, ytterliggare ca 15min gå från slottet men väl värt. 
 
Imorgon e planen München men tror vi ska se oss om i området här först då vi kom senare än planerat. Hade gärna avbokat München för att stanna här en natt till, hotellet är underbart, men det är försent nu. Det är nackdelen med att boka hotell i förväg, lite klurigt det där. Är svårt att boka spontant längs vägen när vi inte har internet heller.
 
 
 
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress