Mikaela Bäck

Downtown Dubai

Lite update från gårdagen kommer här. Vi bestämde oss för att äta frukostbuffén på hotellet, den var lite för prisig för vad den var värd men jag ska inte klaga, den var liksom tillräckligt god och stor för att jag skulle kunna äta 4 tallrikar utan problem. Sen tog Brett några timmars vila på hotellrummet medan jag chillade vid poolen. Han har mått lite halvkrassligt sen vi kom hit så vi hoppas det går över snart. 

 
På kvällen kände han sig lite piggare och vi tog oss till Dubai mall i Downtown Dubai. Missta inte detta för Dubai Marina Mall (vi gjorde det första dagen och ba va e det här?). Dubai Mall är iallafall sjuuuukt stort, går inte att jämföra med något jag sett tidigare. Här finner ni en isrink där man kan åka skridskor (vi skippade det, vill helst inte ha brutna ben nu. Med min tur skulle det inte va otippat). Det finns också ett jätteakvarium, man kan se en del av det gratis från själva köpcentrumet eller betala för att gå in. Sen precis utanför centrumet ser ni Burj Khalifa, världens högsta byggnad. Vi valde att inte gå upp. Efter att ha tänkt igenom alla faktorer: min höjdskräck, priset och det faktum att det var dammigt i luften och 45 grader ute, beslutade vi att åskåda från marken istället. 
 
På kvällarna har fontänen nedanför Burj Khalifa å utanför centrumet en show till sången Hero av Enrique Eglesias. Fantastiskt vacker, rekommenderar den starkt och den går varje halvtimma. 
 
Och då fiins det ju ca 1 miljon butiker att kika i också och en jätte food court som gav mig beslutsångest som hette duga.
 
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress