Mikaela Bäck

Protein BowlVEGAN VANILLA PROTEIN BOWL.
-recept kommer inom kort.

Idag köttade jag och Brett igenom ett pt-pass på gymmet. Denna månads deal är att ta med en kompis så att man kan dela på kostnaden. På dagens schema stod ett fitnesstest, var bra länge sedan jag svettades så mycket. Uthållighet är min grej på gymmet, det sitter kvar sen simningen och jag vet hur mycket min kropp klarar av. Såfort detr lite vikter inblandade, typ rodden, så slår Brett mig med hästlängder så det är bra vi har varandra att lära av.

Protein bowls är förövrigt mitt nya beroende. Detta var första försöket att göra min egen och det vart så lyckat! Älskar när ihopchansade recept blir bra.
En StranddagEn av säsongens sista stranddagar innan det blir för kallt. Camilla kom ner från Brisbane och så åkte vi två och Brett ner till Coolangatta för ett par soltimmar på stranden med perfekt temperatur. Men först åt vi den goda chocolate protein bowl (från The Protein Shake) som jag skrev om häromveckan.

Medan Camilla var här i GC passade vi även på att stanna vid The Source Bulk Foods, dom har verkligen allt där! Älskar den matbutiken.
VärldskartaHur ball är inte denna tavla gjord av en världskarta som Brett gjort? Plamen är att han ska sätta knappnålar på alla ställen han besökt. Är avundsjuk!! Ska be han hjälpa mig göra en likadan med min Australien karta.