Mikaela Bäck

Party Päron
Blev en lång kvällspromenad idag efter jobb och middag. Lite shopping hanns med under den turen också. En ny bikini och stavmixer. Stavmixern var nödvändig til skillnad från bikinin. Är lite av en stavmixerslaktare, de klarar inte av frysta bananer så bra och speciellt inte mängden jag tar mig igenom på ett år. Detta är nummer 4a sen jag kom hit.

Svennemiddag, raggmunk och rårivna morötter. Enda grönsaken pappa serverade till oss när vi växte upp hahah. Rårivna motötter kommer föralltid vara kopplade till pappa.


Imorse vaknade jag till en video skickad från mamma på henne, pappa och deras kompisar dansandes på ett bort ute på någon "vuxenklubb" (35+ are). Hah! Gav mig ett gott skratt. Om någon av er undrar vad föräldrar gör när ni, deras barn, flyttar till andra sidan jorden så ska jagavdlöja det för er: dom kommer till liv. Först sörjer dom tomheten men efter några månader inser dom friheten dom nu besitter. Nej skämt åsido. Men glad att dom har skoj och kan gå ut och ha kul lite nu och då.
Semst Svänska?En vanlig sms konversation med lillasyster som bor i Auckland, NZD. Vi båda har fått kass stavning när det kommer till svenska, resultatet av att prata engelska mestadelen av tiden. Frågan är bara vem av oss som är värst??
Toppform
Just nu är min kropp död, resultatet av ett par grymma gympass de senaste dagarna.  Såhär bra form har jag inte varit i sen jag simmade vilket var ca 3 år sedan, galet hur fort tiden går. Men det är kul att konditionen är bra och jag orkar mer. Har senaste månaderna fokuserat på att bygga upp benmusklerna, speciellt runt knäna. Har alltid haft dåliga knän och löpning har resulterat i att dom gjort ont som attan dagen efter. Men inte längre! Kan sakta men säkert springa längre och längre utan problem.

Motivationen till träning kommer och går, men jag försöker att ta mig till gymmet 5-6ggr i veckan. Det hjälper att ha en gymkomois, blir ofta att Brett får tjata på mig för att få med mig men väl där gillar jag det. Ett vanligtpass gör mig ör inget extremt, 30min kondition + ca 4 övningar av någon muskelgrupp. Det tycker jag är rätt lagom och som sagt, jag tränar inte för OS utan bara för att ha ork i vardagen och det är bra för kroppen!
Okej måste verkligen ta mer kort. Här är iaf en random bild på en av matlådornq jag gjorde igår. Veganska pannkakor med mangosås. Lagade öven fried rice på sötpotatis, morot, spenat och selleri. Gäller att äta upp allt nu innan jag åker iväg.