Mikaela Bäck

Poolhäng
Tröjan/linnet som Brett har på sig har han "ärvt" ac Chaz och kan vara den fulaste jag sett. För det första så ogillar jag sådana linnen och för det andra bara färgen och mönstret. Såklart vet Brett vad jag tycker om den och bär den jämt runt mig när vi chillar hemma eller i poolen.
Detta är btw poolen i huset där Brett bor. Mitt hus har ingen så jag hänger i denna typ jämt. Jag som aldrig riktigt gillat pooler älskar det nu, men det är för varmt här för att inte vilja svalka sig.
 
Färdifjobbat för detta år! Planerar att spendera helgen på ett liknande sett som bilderna ovan för vi ska nämligen få en värmebölja här i helgen. Nämnde detta för mamma när vi pratade igår och hennes svar va"ja, vi ska också få varmt här faktiskt, runt 6-9grader!". Vi kan nog konstatera att vi har olika definitioner av varmt. Snart kommer hon hit iallafall och jag längtar ordentligt efter att bara få krama om henne. Önskar pappa kunnat komma också men får se och krama ihjäl honom i (svensk) sommar istället. 
 
Annars har jag inte så mycket planerat för helgen. Morgondagen ska spenderas hos Brett med några vänner och på kvällen ska vi förmodligen till den stora matmarknaden. På söndag blir det bara att få lite välbehövlig vila, men vi har faktiskt bokad biljetter till att se Passenger på kvällen. Är för första gången i mitt liv taggad på att se en -ut-i-rymden-film, älska Jennifer Lawrence.
pizza och nytt år snart
 
Bara ett jobbpass kvar för detta året. Helgen är välbehövlig för har så ont i mina fötter och min kropp att jag knappt orkar stå längre. Motiveringen idag var pizzan som väntade efter, jag och Brett bestämde oss för att testa ett nytt ställe; Big Fella Pizza. Tyvärr blev vi dock ännu en gång besvikna på något som verkade ha så mycket potential. Av någon anledning verkar det svårt att finna bra pizza i Australien. Sicket i-lands problem.
 
På tal om slutet av 2016 igen och att ett nytt år börjar. Jag vet inte riktigt hur jag känner. Året som har varit gick så fort och har kännts lite som 'inget speciellt'. Ett bra år med mycket resande men det är inte ett år jag kommer se tillbaka på och bara WOW, 2016! 2017 har jag en bra känsla för. Det känns som ett frö har börjat gro runt om mig/ i mig. Nu låter det jättekonstigt inser jag. Men det känns som att detta år kommer jag följa mitt hjärta och göra det som jag verkligen vill och ska, vad du nu kommer visa sig vara och med det kommer det komma så mycket glädje även om det verkar jobbigt nu. Så många frågor inom mig, vad gör jag efter examen etc. Men det kommer bli klarare för mig snart, och bra. Jag har en bra känsla om kommande året. Så länge jag följer min magkänsla.
 
Yatala Drive-In
Vi kollade på disney's nya film, Moana (?). Riktigt bra även om inte sångerna höll till riktigt samma disney standard. Gillar storyn och filmen dock så rekommenderas.
 
 
För att snabbt sammanfatta övriga juldagar så spenderades 'Julafton' (25e) hos Bretts familj som alltid är lika underbara och bjuder in mig också. Utöver det lyckas dom alltid få det att kännas som världens självklarhet att jag är där också och inget konstigt eller awkward alls. Sånt uppskattas verkligen. Bästa av allt var att se Bretts systerbarn öppna julklapparna. Lucas vann priset för mest skratt, alla paket var magiskt till han, när det stod Brett läste han sitt eget namn istället och varje gång det visade sig var någon halvtrist så stannade Lucas halvvägs i paketöppningen och sa 'nej denna är nog inte till mig asså'. När de sedan var något skoj iallafall så ändrade han sig snabbt. 
 
På Boxing day/juldagen fick jag och Brett för oss att dra på mellandagsrean. Värsta beslutet under detta år. Trots att vi var där 5min efter öppning på morgonen fanns det inte en parkingsplats kvar och centrumen kryllade av så mycket människor att det varken gick att röra på sig eller andas. Istället åkte vi snabbt hem och hade lite mini juldagsfest med Bretts roomies.
 
Lite annat än julfirande, igår efter jobbet åkte vi på utebio. Någon vi inte gjort på jättelänge känns det som. Vi insåg faktat att det är lagom bekvämt att ligga på mage och stirra upp på en skärm i 2h. Men det är allt runt om dkring det som gör det och jag kommer defintivt att gå igen. Fick dessutom nästan halva priset med Appen/booken jag gav Brett i julklapp