Mikaela Bäck

Egentid
Lillasyster har uni denna vecka så under dagarna får jag umgås med mig själv och göra saker. Startade dagen med en löptur och tog mig denna gång upp till toppen av mount Eden (så stavades det visst). Jag vandrade runt kratern och sprang sedan hemmåt igen utan att få för vilse (jag har inget lokalsinne för fem öre). 
 
Hungrig mage krävde mat så blev att snabbt sätta i lite kokosolja i håret (åh vad jag älskar kokosolja) och sedan bege mig in till Tank för att äta deras acai bowl som elvis älskar. Helt ärligt har jag inte riktigt förstått hypen med dom och blev inte fast på denna heller. Men kändes bra att få i mig lite nyttigheter som en start på dagen.
 
Efter det blev det några timmars promenad runt om i staden där jag upptäckte så många mysiga kaféer och restauranger att jag fick panik för insåg att jag inte skulle hinna med alla innan jag åker hem på lördag. Aja, ytterliggare en anledning att komma tillbaka. Ska göra en lista där jag tipsar om dom sen.
 
Bilder från igår
 
 
Rangitoto
Rangitoto är en av alla öar här i Auckland, en vulkanö för att vara mer exakt. Dit tog jag, lillasyster och en av hennes roomies oss imorse och vandrade ett par timmar. Mina ben är helt slut nu efter alla uppförsbackar. Stensomnade på färjan tillbaka. Rekommenderas helt klart om ni gillar utflykter och vandring. Färjan det kostar Nz$30 tur och retur.
 
Är fortfarande trött men efter lite pizza och nudlar känner jag mig männsklig igen.
LavagrottaFood Truck Garage
Jag har aldrig riktigt gillat hamburgare, men veggieburgare är en utav mina absoluta favoriträtter. Lillasyster är vegetarian och älskar det minst lika mycket så var inte speciellt svårt att bestämma vad vi skulle äta till middag. En googlesökning senare och så fann vi ett ställe emelie inte testat, Food Truck Garage.
 
Väldigt hälsosamma burgare vilket uppskattades och tillbehören var lite bättre alternativ dom med. Något annat än friterade pommes liksom. Rekommenderas om ni är sugna på hälsosam snabbmat, burgaren var lite för stark för min del dock.
Vi lyckades få ihop den, ser mycket bättre ut i lillasysters rum nu. 
Nya hungerspelen såg vi också