Mikaela Bäck

State of Origin
Hittills har vårt lag, MikaelasResor, fått in $536.55!! Helt otroligt och tusen tack till er som donerat. Är galet taggad på att dra igång denna utmaning. Om ni inte har registrerat er redan, se till att göra det nu!
 
I övrigt har jag idag lämnat in min sista uppgift för denna termin. Känslan är underbar, känns nästan lite konstigt för dom senaste veckorna har allt kretsat runt journal articles och uppsatser hit och dit. Nu är det bara exams kvar. Wihoo. 
 
Igår kväll bakade jag pizza för hela slanten och frysen är nu full och både jag, Brett och Simon satt proppmätta. Fick betyget "västa veggie-pizzan jag ätit" av simon, ouff! Anledningen till pizzan var att första matchen av State of Origin va igår kväll och pizza var givet då. State of origin är tre rugby league matcher mellan Queenland och NSW och QLD vann första igår. Har aldrig kollat på det innan men har bestämt mig för att lära mig reglerna och vara en rikitg aussie i år hah. Va faktiskt bättre och roligare än jag förväntade mig.
 
Pizza 1 av 1
 
 
 
The Ration Challenge
Nu köra läsare behöver jag er hjälp !!
Organisationen Act for Peace har skapat utbaningen The Ration Challange som går ut på att under en vecka (14-20 Juni) äta samma mat som flyktingar i Burma. Efter registrering kommer de skicka hem maten du ska äta till dig gratis (detta är då inte mycket) och målet är bli sponsrad och lyckas samla ihop $500 som kommer gå till Burmas flyktingar.
 
Jag har fått med mig lillasyster och Brett på denna utmaning men vill ha mer så många utav er som möjligt!! Ni registreras som individuell person men kan sedan välja att vara med i mitt lag så in och skriv upp er nu och försök klara denna utmaning. Lagnamnet ni ska söka efter är MikaelasResor och här har ni länken  https://rationchallenge.everydayhero.com/au/mikaelasresor  
Jag kommer att hålla er uppdaterade under veckan vi gör detta och planerar att storys from alla dom som är med i mitt lag ska med upp här. Så efter att ha registrerat er får ni jättegärna skicka ett mejl till mig på mikaelaback@gmail.com
Let's do this!
 
För er som vill vara med och sponsra så uppskattas varenda dollar! Då går ni in på länken nedan, till höger en bit ner finns en sökruta där det står Sponsor a Friend, skriv då in MikaelasResor där så dyker mitt team upp.
 
O'reilly's
Här är en bra dag, när livet är som bäst i Australien. Grill och picknick uppe i O'Reilly's rainforest och sedan en hike ner till Moran's Falls. Självklart ska Julia klättra längst ut på klippan och Brett följde efter. Kvar var jag som har höjdskräck. Efter ett tag kröp (och då menar jag verkligen kröp) jag dit på alla fyra också. 
 
De har massa hotell å vandrarhem/stugor/camping här så vill definitivt tillbaka en dag för att köra en av de långa hiketurerna. Fanns tyvärr inte så många korta på bara 2-3h.