Mikaela Bäck

Choklad och Grey's
Sista dagen på jobbet idag innan Thailand, tack och lov för det. Är så uttråkad och skulle helst av allt bara vilja stänga butiken och gå hem. Måndagar och tisdagar är dom lugnaste dagarna och därför jobbar man själv hela dagen. 10,5h med fisk.. Det gör mig galen. 

Ikväll vet jag inte vad jag och elvis ska hitta på. Igår vart det chokladcafé innan jag lade mig och började kolla klart dom sista avsnitten på Grey's anatomy säsong 11. Efter att ha gråtit i 3h gav jag upp och sparade de två sista till ikväll. Fy alltså, mitt liv är typ förändrat föralltid efter gårdagens avsnitt. WHY?!! Va allt jag tänkte, Elvis skrattade gått åt mig där jag låg å snyfta (okej störtböla).


Bra att veta: mörk choklad är nästan alltid vegansk
Melbourne bokat!
Jag älskar att resa. Att se och uppleva nya platser och kulturer är det bästa jag vet och anledningen till vargör jag aldrig lyckas ha speciellt mycket pengar på kontot. Såfort jag har tillräckligt bokar jag en resa och så var det bara några kronor kvar på kontot igen. 

Men är det något jag vill lägga mina pengar på så är det just resor. Senaste åren, och framför allt sen jag kom till Australian har jag insett hur onödigt och intressant materiella saker är för mig och hur mycket hellre jag lägger pengar på upplevelser och resor.

Har sedan ett tag tillbaka velat åka till Melbourne och se staden men ej haft tid och flygbiljetterna har varit för dyra men nu har de kommit massa erbjudanden så igår satt jag vid datorn och bara bokade. Brett fyller år över en av dagarna vi är borta så perfekt tyckte jag, "grattis här är din flygbiljett du måste med mig till Melbourne". 13-16 augusti kommer jsg vara där men boende har vi ej fixat än. Antingen blir det hos hans kompis eller också något billigt ställe, det löser sig. Jag ska ba komma på något att säga till min chef också. 

Men innan det Thailand!! På fredag far vi


Igår var det vapiano middag med lillasyster. Dock måste det ha ändrat pestorecepted för min favoritpasta som alltid varit vegansk va numera inte längre det. Oh well, fick bli gnocchi istället i någon vitlöksgrej.
älskar denna app, håller mig sysselsatt på jobbet


Miami Marketta
Varje fredag och lördagkväll mellan 4-10pm är det en mat och musikmarknad i Miami (cirka 5-10min med bil från mig). Julia tjatade alltid på mig hur bra den var men eftersom jag jobbar varje helg har jag tyvärr inte gått förrän i går och damn vad rätt hon hade! (första gången). Så många goda matstånd och så härlig livemusik med säkert 10personer på scenen. De gör inte så mycket reklam för detta ställe utan det är hit alla locals går och vi som bor här som lyckats höra om stället. En hel drös vegan alternativ fanns det också så jag var lycklig. Ska definitivt tillbaka och rekommenderar alla att gå dit!