Mikaela Bäck

Jobb och plugg
Efter gårdagens avsnitt av the Bachelor rörde jag ihop någon choklad och jordnötskräm, tog ut täcket framför tvn och tvingade Brett att se på skräckfilm med mig. Saknar att sitta och kolla skräckis hos mormor med syrran, det är ett måste nästa gång jag kommer till Sverige.  Insidious 3 vart det igår och den var faktiskt rätt bra, har sett betydligt sämre. 

Idag och imorgon är det jobb som gäller,   brukar passa på och plugga när jag inte har några kunder. Söndagar är jag numera ledig på så jag kan ha ett liv. Denna vecka blir det att gå och kolla på v8 super cars, ska faktiskt bli kul. Annars sker inte så mycket just nu.
Så här kul har jag det. Kl 17 kommer iaf en till tjej in.
The Elk
Igår morse testades ett av GC bösta frukostställen. Ligger bara två block från mig men har aldrig varit där tidigare. Kanske inte ska kalla det frukost nör den äts 11.45 men det är perfekt för mig. Frukosten stänger förövrigt strax innan 12 om ni tar er dit. Dom är kända för sina thick shakes men för mindel blev det marockansk bönröra. Nom. Kanske lite dyrt för att avnjutas ofta men så mysigt ställe och definitivt värt för en lyx brunch då och då.

Dagen har spenderats på jobbet med brutal träningvärk i magen och ben. Dessutom har jag varit helt säker på att det är fredag hela dagen tills för 10min sedan. Aja, the Bachelor räddar denna kväll.Gymmat
Inte så mycket har hänt senaste två dygnen. Fran åkte i tisdags morse och sen dess har uni hållit mig upptagen. Har flera som jag könner igen från för ett år sedan i mina kurser vilket är skönt, jag är inte forever alone.

Har även varit och skaffat mig ett gymkort! Fy fasen asså kan ju meddela att i stort sätt all kondis och alla muskler är borta sen jag sluta simma. Har nog inte vart på ett gym på över 1,5 år. Då sakta men säkert ska jag väl börja komma i form igen. Nu är det läggdags som gäller, natti på er.

The bachelor Aus har börjat!! Om jag sitter bänkad. Tror ej jag vågar kö leken ovan dock, kmr va däckad inom 10min