Mikaela Bäck

ensamhet
Jag försöker att vara så ärlig och öppen som möjligt i den här bloggen. Jag vill skriva om hur mitt liv i Australien verkligen är och det innefattar både toppar och dalar. De flesta läsarna är min familj och mina vänner men vet att det finnas andra som jag aldrig träffat och som funderar på att åka, därför känner jag att det är ännu viktigare för mig att vara helt ärligt om hur livet här är, iallafall för mig.
 
Just nu mår jag absolut värdelöst och gör mitt absolut bästa för att hålla mig upptagen och sysselsatt. Det tog slut mellan mig och Brett i helgen och jag har aldrig varit med om något jobbigare beslut och kan aldrig minnas att jag varit såhär ledsen. Även om jag inte vill gå in på så mycket varför så väljer jag ändå att berätta att det tog slut,  för det kommer ändå komma fram eftersom jag i stort sätt skriver allt om mitt liv här och alla bilder. Jag förlorade min bästa vän som jag alltid kommer bry mig så mycket om och bara önskar det bästa. Vi har gjort och delat allt med varandra det senaste året och ensamheten nu är fruktansvärd. Som sagt försöker jag träffa vänner så mycket som möjligt för att inte bara sitta inne och gråta men det är klart att jag är själv många stunder också och då känns allt rätt hopplöst.
 
Det är de här stunderna som man aldrig är riktigt förberedd på och när man befinner sig på andra sidan jorden från familj och de vänner jag kännt så länge är det extra tufft. Allt är inte lätt när man flyttar själv till ett nytt land och ensamkänslan är det som jag tycker har varit jobbigast sen jag kom hit. Förhoppningsvis kommer det bli bättre med tiden, även om det inte känns så nu. Jag vill kunna vara ärlig här i bloggen om hur jag mår och inte fejka att allt i mitt liv i Australien är perfekt hela tiden.
 
Dr. Bäck
Kan vara skönaste kläderna att gå ut och klubba i. Nu är jag redo! Först blir det fördrinkar hos Omar med några kompisar från uni, sen till uni och börja festen vid vår uni bar, innan vi får skjuts till Shooters (en klubb i surfers). Vi får väl se hur det mås imorrn men oavsett är det hot yoga på schemat 9.15 med Camilla.Brekky
Vaknade upp och var för ovanlighetens skull sugen på frukost. Tog vad jag hittade och slängde ihop en pang-frulle. Behövdes kan jag säga nu i efterhand för har åkt runt och letat scrubs hela dagen. Varför scrubs? Jo för ikväll är det doctors and nurses party!!! Känns som Grey's anatomy, blur tequila hela kvällen haha.
Bretts variant
och min vegan variant. Nom