Mikaela Bäck

study study study
Jag vet att jag älskar vad jag läser men just nu tar alla uppsatsar musten ur mig. Jag är helt slut av att sitta och stirra på datan eller ne ri böcker hela dagarna. Timmarna fösvinner liksom på något sätt utan att jag får ut mycket arbete. Universitetsuppgifter tar sådan jäkla tid har jag insett. Till skillnad från förra terminen är jag iallafall inställd på hur lång tid det tar och är ute i god tid. Eftersom jag har mycket jobb blir det dock ändå att den tid jag har kvar utanför uni och jobb är det plugg som gäller. Tillbaka till 6.30- 23.00 plugg dagar. Är otroligt skönt att ha yogan nu faktiskt att bara kunna göra något annat emellan och varva ner huvudet.
 
För att göra det lite roligare försöker jag plugga tillsammans med människor. Just nu sitter jag hos Hilde och garvar när hon tränar på sin spanska. Hennes roomie är spanjorska och hon skrattar mest av alla. På det har Hilde nu hittat någon websida där han chattar men spansktalande. Kan bli en intressant kväll detta. 1 uppsats klar. 2 kvar (och sen ytterligagre 1-2 mindre)
 
uppsatts period
Imorse satt alarmet på 6.30 som alla morgnar nu känns det som. För att förtydliga problemet med detta, jag är inte en morgonmänniska över huvud taget. 35 minuter senare var jag uppe ur sängen och de tog emot. Dessutom var det kallt som attan. Nu är min inlämning nästan klar  iallafall, ska ta den till EngHelp klockan 10 så hoppas att de inte sågar den totalt. 1 klar, 3 uppsatser kvar. Jag kommer vara en grinig människa de kommande 4 veckorna.
Håret helt på sne och oborstat. Just nu kunde jag inte bry mig mindre och kommer förmodligen gå runt såhär hela dagen. Kaffe någon, nuuuu. Eller bara en spruta med energi tack.
Bar.. Uhm chokladrunda
Efter yoga,plugg och jobb igår mötte jag upp julia för en barrunda i Surfers. Vi gick nog igenom varenda irländsk som finne här men det var ingen som vi tykte var riktigt bra. Hur svårt kan det vara att hitta lite bra livemusik? 

Vart mysigt ändå och vi hann prata om lite allt möjligt och klura på livet. Är så underbart att ha henne här och vill inte ens tänka på när hon åkt. 

Som vanligt när vi gör något slutar det med mat. Först gick vi till max brenner och fråga om de hade något veganskt, fick bara ett otrevligt skakande på huvet som svar (de måste garanterat ha haft något!). Hur som tog vi då vår business till ett typ likadant ställe 200m bort där personalen va betydligt trevligare! Jag kunde äta både churros och den mörka chokladen, och frukten. Så gott. 
Kommer ej ihåg namnet på stället men ska kolla upp det:)