Mikaela Bäck

CSN
Försökte ta mig igenom CSN ansökan igår kväll men alltså nej. NEJ. Så mycket frågor och papper som ska bifogas hit och dit och jag har inte ens fått mitt slutbesked än! Vill att allt ska vara så färdigt det kan bli så att det bara flyter på efter studenten. Får ta tag i detta när jag har lite mer ork för det drar verkligen ner all min energin Något positivt är iallafall att detta är på svenska, amen. Ska kolla med study abroad också om jag kan skicka in det jag har och sen komplettera med mina slutbetyg, har för mig att det stod något om det i mejlet.
 
 
internationellt körkort
Var och fixade ett internationellt körkort idag hos motormännen vid Fridhemsplan. Gick hur smidigt som helst. Tog med mitt körkort, fick fylla i ett formulär där och var de snälla och tog en bild på mig där då jag inte hade med mig någon. Det kommer gälla i tre år och ska hämta det när jag kommer tillbaka från London. 
Så skönt att jag inte behöver ta om körkortet där utan bara översätta det. Bra att ha för kommer antagligen köra någon gång under de kommande tre åren även om vänstertrafiken inte alls lockar.
 
Med mig hem från stan fick jag också den ultimata, perfekta bikinin! Så lycklig. Kommer ha den jämt och blir så blad bara av att kolla på den. Sitter nice, är überfin (nästan lite happy-yoga-style över den) och ba grym. Bild lovas från Australien. 
 
Efter en stört god lunch gick vi upp på ett berg där man ser över hela Stockholm och vädret var på topp. Det var så fint ställe, vill typ samla alla vänner där och ba sitta och ha en nice kväll med fantastisk utsikt.
Håkan och Kent spelades i hörlurarna och självklart så somnade jag och vicki. Är helt röd i ansiktet nu och bondebrännan är ännu värre. Oh well, i övrigt är livet ganska så fantastiskt nu.
 
Sollerön
Försöker plugga inför det sista gymnasieprovet någonsin och det går väl sådär. Trippen till Sollerön var i alla fall urmysig. Dels att träffa farmor och farfar men också att bara mysa med Irena och Julia och snacka och skratta i timmar.  Blev ett kortbesök men så värt. Och sommarkvällarna ute nu, vill bara ge lite uppskattning till dem. Så underbara!