Mikaela Bäck

Acceptance of Offer form
Idag skrev jag på papprena till Griffith! Tror jag..
Väldigt rörigt alltihop och jag är inte helt säker på att jag hittade rätt dokument. Totalt var det tre som skulle skrivas på. Ett var bifogat så det var lätt, inget konstigt med det. Sen var det ett som var länkat med den länken funkade inte så då var jag tvungen att leta upp det på Griffith's hemsida och kaaos. Fann det tillslut och hoppas de var rätt. All krånglig engelska gav mig huvudvärk. Och orden, fattar nada. Skulle fylla i något om kontonummer och grejer och ja. Men nu har jag iallafall börjat ta tag i detta och jag ser det positivt, jag har study abroad som kan hjälpa mig med allt så att det blir rätt. Thank God! 
 
Vicki pratade med sin kusin också som bott och rest i Australien. Hon gav oss många bra tips och det dyker väl upp här allt eftersom. I övrigt rullar vardagen på och allt går så fort nu. Hur kommer det sig att de sista månaderna alltid flyger förbi?? Nytt pass fixas nästa vecka. Orkar inte bry mig om att det är annat passnummer det löser sig, jag skrev på papprena ändå.
 
En annan grej som gjorde mig superglad. Gick med i study abroad's grupp Australien- Fall 2014, för alla framtida aus studenter. Nu är det på riktigt!!
 
 
bra parkerat
Har glömt visa denna bild! Garvade högt när jag såg hur bilen var parkerad. Här får man ju verkligen skylla sig själv om man får p-bot. Vad tänkte hen med?
Man ser inte så jätte tydligt såg jag nu mend en är alltså parkerad mitt på ett torg..
Kennedy's
Jag är tillbaka i Sverige och även om det är tråkigt att vara tillbaks till vardagen har jag haft några sjukt roliga dagar som jag är tacksam för. Jag var lite tveksam inför resan först måste jag erkänna. Visst jag kände människorna innan men det är inga jag umgåtts med annat än en-två gånger i veckan på tyska lektionen så detta kunde ha slutat lite hursom. Men fasen vad kul det blev !! Lite synd att denna resa inte var i tvåan för då hade vi haft längre tid kvar med varandra.
  
Sista kvällen åkte vi till Kennedys, en annan irländsk pub som hade karaoke på måndagar. Dock blev det inget sjungade för oss. Musiktävlingen höll på först i ca 2h och sen var det 1000000000 andra som skulle sjunga också så fem i tolv gav vi upp. Vi ställde inte upp i tävlingen eftersom finalen är 13 april. Väldigt kul att följa dock och vår favorit vann. Publiken skrek på den finalist man hejade på och nu får vi hoppas han vinner finalen och 1500€ ! Sick.
mmm mat. Bra ställe att äta på, mycket bra för rätt billiga priser!
 
Carls första Guinnes. Jag sa att den va irländsk någon dag innan och han adderade den till sin menatal bucket list och igår kunde han pricka av den! 
 
 Såhär glad var jag. Älska karaoke ställen, ska leta upp ett i stockholm att hänga på!
 
 
Jag, Hanna och Gulnara