Mikaela Bäck

Uncut 4
Blev uppdelat i två videosar denna vecka..ni förstår varför när ni ser dom. Översta först :)
 
OBS! Ser att jag döpt dom fel, detta är alltså del 4!
 
Helgen
HIlde och Christine har som sagt flyttat (och Christin för den delen, jobbigt att alla har samma namn istort sätt, men jag minns dom nu iallafall) så i fredags dag tog vi oss till Pac Fair för att hitta lite inredningsgrejor till dom. Insåg dock där att jag glömt mitt GoCard så fick gå hem i vämen, tog 50minuter. Tänkte inte på det påvägen dit eftersom de bor halvvägs.
 
Vädret här har blivit så mycket bättre och jag har kunnat sola hela helgen, heaven. Stranden en söndag är underbart och jag kan bara gå rätt ner så slipper jag dessutom alla turister. WIN.
I övrigt har jag inte gjort så mycket faktiskt, sovit och ätit. Var med Hilde hos hennes cheerleading kompisar igår ett tag, det var trevligt och helgens sociala bit.
 
Har fått hem mitt röstkort vilket jag blev chockad över. Trodde jag fick ny adress för sent för att kunna delta i valet. Till er som inte tänker rösta skärpning (om ni inte stöttar SD då kan ni skita i det). OCH ja det är skillnad på att rösta blank och inte alls. Har hört så många gånger att det är samma sak men nej det är det inte. Röstar man inte alls säger man att man skiter i vem som styr Sverige och allt annar. Röstar man blankt så säger man att man är intresserad men inget parti representerar ens åsikter. Röstar många blankt måste ju partierna tänka till och se hur de kan nå ut till fler. Så ut och rösta i år!
Fick även hem mitt TTCC card, så nu kan jag äntligen åka på reducerat pris, halleluja. 
 
Köpte två av dessa glas/muggar för 2 dollar styck. Så söta
Barn Dance
I fredags var det Barn Dance på Fiddlers. Så himla kul, lätt den roligaste utgången någonsin. Ni ser ju själva hur kvällen slutade.. med halm överallt. När vi kom dit var det ganska lugnt, några dansade annars satt folk mest och lyssnade på live musiken. Sen kom någon på att man kunde rycka loss halm från balarna och kasta. Ganska snabbt började folk hänga på fast vakterna var snabba och kastade ut som. De gav upp efter 20minuter när de insåg att de isåfall skulle få kasta ut hela baren för det var halmkrig överallt och alla var med haha. Så himla kul. Fick vada i en halv meter halm vart man än skulle också. Glad jag inte skulle städa upp där sen. Längtar redan tills nästa gång (om det nu blir en).