Mikaela Bäck

37dagar kvar
37 dagar kvar till studenten. Sen är jag hemma i mindre än 2 veckor innan jag åker. Det närmar sig..galet fort. 
Imorrn åker vi till Barcelona, jag och familjen. Kameran och datorn är med så kommer hålla er uppdaterade med massa bilder. Jag hoppas på värme och toppen väder men oavsett vad kommer jag inte klaga, hört att det ska snöa här i stockholm. kul.
 
Ska bli se vad Barcelona bjuder på för vegetarisk mat. För er som inte vet det så har jag slutat äta kött sen några veckor, typ 2-3månader (?) tillbaka. Gillar att utforska det vegetariska och veganska köket, finns så mycket nytt som man missat att smaka när man växt upp på mamma scans köttbullar och falukorv.
Vi höres från Barca folket!
Mer åt mexico temat men tycker denna bild funkar fint som uppladdning inför spanien iaf. Från överraskningsfesten de höll för mig förra helgen. Guapas
Flygbiljetter bokade!
Datumet är satt. Biljetterna är bokade. 
Kunde inte ha startat mitt 20e år på ett bättre sätt. 17e juni lyfter planet till sydney. 26e åker vi vidare till cairnes och 8e åker vicki hem till Sverige. Känns sjukt, som att biljetterna är impulsköpta vilket de verkligen inte är. Flytten känns väldigt långt fram men det är bara 2månader och 4dagar kvar här hemma. Stress. Fast nej, känner ingen stress alls. Mycket som ska hinnas med och fixas men läget känns under kontroll. 
 
Kollade upp vad det skulle kosta att skicka ner en resväska i efterhand när jag har boende och läste att det skulle kosta runt 1600kr vilket känns rimligt. Yaay kan få ner min juicepress. 
 
Rensade bort ytterliggare lite kläder idag som ska skänkas till secondhand. Jag gör det i omgångar för att undvika ångest. Jag är expert på att spara kläder jag inte använder.
 
Har haft en helt fantastisk födelsedag och vill tacka alla vänner, familj och släkt. Blir helt varm av all kärlek och vet att jag kommer sakna er otroligt borta i Australien, säger bara tack och lov för teknologin. Man är aldrig mer än ett samtal bort. Nu gäller att ta tillvara på tiden som är kvar och packa ner och rensa alla grejer jag samlat på mig under mitt 19åriga liv.
 
 
Pass
Idag stod passtagning på schemat. Nytt sedan sist är att man måste boka tid och det var några veckors väntetid men nu är det iallafall gjort och kommer om max 5 arbetsdagar. Bilden blev lika snygg som tidigare passbilder.. Tycker att det borde vara som när man tar körkortsbilden att man gör det själv vid aparaten och kan ta om hur många gånger man vill. Oh well, inte så ofta jag behöver använda mig av passet iallafall.
 
Har även varit i kontakt med Lars som har hand om min ansökan till Griffith. Positivt: Jag hinner klart med allt ang. ansökan innan jag åker och backpackar. 
Lät dock som att jag kommer ansöka om CSN osv när slutbetygen är inskickade vilket betyder att jag inte kan kolla mitt visum och se om jag kan flyga in på enkelbiljett. Men tänker såhär: Att boka tur och retur nu kommer kosta lika mycket som att boka enkel i juni. Och skulle jag mot förmodan inte komma in på skolan sen ja då har jag en returbiljett och kan enkelt bara ansöka om turistvisum så backpackar jag har det härligt i Australien ett tag bara. 
Men avvaktar i väntan på svar på om så är fallet. 
 
Nu börjar bitarna falla på plats och resan närmar sig !! Var och handlade med mamma och syster men känns meningslöst att handla kläder, kommer inte att få med mig dom iallafall. Ska nog iallafall packa en extra väska som de får skicka ner sen när jag har ett boende om jag märker att jag har för lite.
 
Bild från münchen på mig och hanna