Mikaela Bäck

Ma Sistaaaa
 
Min syster tog brons!!!! så glad å stolt över henne så måste skriva att hon e GRYM! Tog det på 200ry nu på Sum-Sim
Från läktaren
glad lillasyrra som simmar av:D <3
 
 
Befinner mig på sum-sim och i år är jag åskådare . Många frågar hur det känns och det är inte så konstigt för jag hade ändå varit för gammal för å få ställa upp i år. Riktigt pissväder är det, som vanligt under sum-sim... Men det är så skööönt att ba sitta på läktarn och hejja å fika, haha. Slippa behöva hoppa i det kalla vattnet! går riktigt bra för väsby, många fina simningar:D
 
Så som svar på #1 mest ställda frågan: Nej jag är verkligen inte sugen på att hoppa i och simma!  Är så glad att jag sluta, finns så mycket annat jag vill göra just nu. Vilket leder till fråga #2 
vad gör du nu istället? Allt som jag ville men inte kunde göra när jag simmade.
Reser, jobbar, umgås med vänner och familj eller vad jag för tillfället känner för! jag har ju inte ersatt dom där 25h med en sak utan massa olika. Det skönaste är att jag inte måste göra något utan jag kan känna att nej men nu åker jag ner å tränar och så gör jag det. Eller nej nu vill jag ba ligga i soffan hela kvällen, jamen då gör jag det:) UNDERBART! 
 
nog om det, det va inte det jag skulle skriva om utan att jag på tis ska träffa en tjej från study abroad för en gratis studierådgivning! Så ska komma på (rättare sagt skriva ner) alla mina frågor:)
Semesterläsning!
Jag typ slukar böcker under sommaren känns det som, älskar att läsa! Speciellt i en solstol i värmen. Eller nej i ett svalt rum under täcket faktiskt om jag ska vara ärlig. Men det är alltid svårt att hitta bra böcker som man fastnar i eller gillar så jag tänkte rekommendera några jag läst på senaste tiden ifall det finns några fler bokmalar där ute.
 
* The fault in our stars/ förr eller senare exploderar jag av John Green
Fantastisk bok! Gick inte att inte gråta när man läste den. Alla jag sagt åt att läsa den har älskat den lika mycket som jag!
* Veronika bestämmer sig för att dö av Paulo Coelho 
Fick mig att fundera lite över livet faktiskt. Helt klart hans bästa bok enligt mig. Lättläst och tydligt budskap i den. 
* Påven Johanna av Donna Woolfolk
Åh jag vill bli lite mer som Johanna! Ska döpa min framtida unge efter henne! LÄS BOKEN! När jag läste boken kom jag på mig själv med att tänka, gud vilken tur att det inte är såhär längre, men det är ju just så det är FORTFARANDE i många länder. I många fall förstör religion mycket och asså här får man läsa om en sida av kristendomen/ katolismen som får alla att vilja lämna svenska kyrkan typ. 
* Den odödliga Henrietta Lacks av Rebecca Skloot
Mer faktabaserad men ändå så är det en verklighetsberättelse. Även denna handlar en hel del om bristen på rättigheter. Mycket som kan kopplas till forskning och naturvetenskap, använde mig bl.a. av boken i en uppsats om genetik. Trots detta är den sjukt bra! Kunde inte sluta läsa.

Läste några andra också men de var inte speciellt bra så är ej värda att skrivas upp här. Nu ska jag se om jag kan hitta en film, antingen påven Johanna eller Veronika bestämmer sig för att dö.
Hoppas ni hade en trevlig midsommar, det hade jag! Här e en fin bild (den enda någonsin tror jag) på mig och Julia från i fredags :)