Mikaela Bäck

2013
Detta år som har gått har varit det bästa i mitt liv. På något sätt känns det som att det är detta år som jag har börjat göra de saker jag verkligen vill och utnyttjat livet. Levt det. Djupt huh? 
2012 va ett scheiße år så jag skulle se till att detta blev bättre. Jag har tagit tag i det jag vill göra och slutat göra det jag inte vill. Jag har krossat CZ, jupp jag skulle vilja säga att jag så gott som inte har en CZ längre. Okej kanske, vissa saker har jag skräck för typ höjder, finns inte en chans att jag kommer hoppa bungy jump men i vardagen. 
Jag känner mig som en gladare mig, visst vi har alla ups and downs speciellt i min svartvita värld men överlag. Ser jag tillbaka på vad jag gjorde och hur jag va för 1-2år sedan så känns det på något sätt som en helt annan Mickis. Det är ju fortfarande jag men jag känner mig bara bättre nu på alla sätt och vis och det är jag glad över. Om nästa år blir lika fantastisk som detta och jag fortsätter göra allt jag annars kanske inte skulle göra (det har blivit lite av mitt motto. Detta skulle jag aldrig göra...let's do it! så jag tänker för att krossa cz) så kommer allt bli grymt. Jag borde skriva ett brev till mig själv där jag gissar vad jag kommer göra under nästa år. Hade ALDRIG tippat att mitt liv skulle se ut såhär för ett år sedan, men kunde inte blivit mer nöjd.
   
   Gott nytt år på er och jag har en känsla av att nästa år kommer bli lika awesome. Vi får se till att det blir det.
 
Här kommer lite bilder från året. Sjuukt hur mycket resor jag hunnit med! Utelämnade krakow lol. Trorinte ens jag har bilder därifrån?
 
 
Poser på Times Square
Det roligaste att se här när man går runt på Times Square är när folk ska posa på bilder. Okej det roligaste är när asiaterna försöker ta selfies med värsta systemkamerorna men sen kommer poserna. Mitt bland alla människor ställer de sig och försöker vara kreativa, sällan med ett bra resultat. Vi låg typ dubbelvikta på marken när en brud ställde sig på ett ben och vi vette fasen va hon försökte göra, någon ballerina pose typ men de såg då inte speciellt graciöst ut hahaha. Ska bli mitt uppdrag att försöka få en bild på det.
precis så !
Believe it or not!
Arschloch kallt idag, okej inte så kallt men mycket kallare än alla andra dagar så vi tänkte gå till madame Taussads (stavning på det??) men kön utanför va ju insane så då ba eeh nej tack! Istället gick vi till Believe it or not. Helt okej place, har man tid över kan det vara kul att checka in. Personalen va trevlig iallafall och det slutade med att vi köpte biljetter till deras Nyårsfest imorrn! Ligger precis vid times square och känns betydligt skönare att vara inomhus än å stå ute packad som en sill i 3h. Dessutom ingår mat och dricka så hur fel kan det bli? Fett kul med fest på ett typ "museum". Vi e taggade. Hah ena killen som jobba ba vad heter ni fresten? Emelie va ju inga problem men sen Mikaela, ba va Mikila? No Mikaaela, aa Tekayla! No MIKAELA. Aaaa Tequila!!! AA men jo mina päron döpte mig till tequila och här e min syster Vodka...
 
Nu har vi myst på rummet på kvällen och vilar upp oss för imorrn. Blev Wok to Walk igen, så sjukt gott!
Kände mig inte så lång längre
 Believe it or not men denna budha består utav, wait for it...1 MILJON DOLLAR
 Elvis och hennes amerikanska haff
 Hej mardrömmar
 Jag tröttna på Mickis så nu får ni höra från mig istället moahahaha /Elvis
 Denna va insane! 10 ggr värre än den på grönan! Vi hängde typ över räcket. Hoppas folk blir packade och går igenom den imorrn kväll, kan bli kul och se! Ska stå och filma dom isf hahaha. Bra youtube material ;)